Erbjudanden företag

För mycket ved hemma och grannen har slarvat bort din yxa? Oroa dig inte, det fixar vi. Har vedklyven gått sönder? Använd handen istället! Vill du ha ett nytt köksbord men vet inte hur du ska få din partner att gå med på det? Lugn, vi hjälper dig ….så plocka undan borden för nu kommer vi.

Kontakta oss på info@trainingforlife.se för en kostnadsfri offert.

Ledarskap_och_personlig_utvecklingKaratepaketet– Karateträning 90 minuter. Karate är en allsidig och utmanande träningsform för kropp och knopp. Träningen består av slag, sparkar och blockeringar i luften eller mot en partner. Vi skräddarsyr passet efter Era behov och önskemål och anpassar upplägget efter Er förmåga. Ni kommer att få en inblick i anrika, japanska traditioner och ceremonier som ingår i karaten.

 

Uppvisningspaketet – Vi följer med Er på konferensen eller kick-offen och har en karateuppvisning för Er. Där kan vi till exempel demonstrera kata, ett förkoreograferat rörelsemönster mot visualiserade motståndare eller visa hur man klyver betong och trä med hand- och fottekniker. Uppvisningen kan skräddarsys till era behov och önskemål. Denna aktivitet är mycket populär bland våra kunder eftersom den är väldigt kraftfull och får åskådarna att vakna till.

 

Eventpaketet– Letar Ni efter en rolig utmaning som Ni kan ha i samband med Ert event/konferens? Varför inte anlita oss? Vi kommer till Er och ger Er ett smakprov av karate på gammalt, traditionellt japanskt vis. Har ni ingen lokal? Inga problem, vi löser det. Inga snygga träningskläder? Ta det lugnt, vi kan beställa karatedräkter till Er med företagets egen logga tryckt på. Dräkter och annan utrustning finns att beställa (minst 14 dagar innan) i samband med detta event.

Vill Ni tävla mot Era arbetskamrater och chefen? Vi erbjuder tävlingar i ronder på säck, styrke- och uthållighetstester samt tester i snabbhet, koordination och balans.