Instruktörer

Vi som äger Training for Life heter Veronica Köllås och Theresa Collins. Vi är båda licensierade instruktörer på Göteborgs Karate Kai där vi själva tränar och instruerar aktivt.

Vi har en bred kunskap och lång erfarenhet (30 år) som instruktörer för nybörjargrupper för både barn och vuxna. Avancerade grupper samt specialklasser som säck- och mitsträning och självförsvar. Fitnessträning med hantlar, mitsar, sandsäckar och diverse utrustning. Vi är utbildade i karate såsom instruktörskurser inom anatomi,  japansk filosofi och kultur samt teknikutveckling. Förståelse och applicering av teknik. Pedagogik och stretching samt allsidig fysträning.

Kyokushin Karate är en livsstil ett sätt att leva.

Theresa är en glad och händig grafiker som gillar teknik och datorer. Hon älskar karate, bakning och tid med familjen som är det viktigaste i livet. Genom sina resor i Sverige och utomlands (Ungern, Japan, Australien, Litauen, Schweiz och Rumänien för att nämna några) har Theresa skaffat sig bred kunskap och stor erfarenhet som hon vill dela med sig i sin roll som instruktör.

Veronica är en glad och envis karatetjej som älskar att sjunga. För övrigt umgås hon helst med min familj, reser, ritar och målar. Veronica har haft nybörjare och avancerade grupper, fitnesspass och träningar enbart riktade till kvinnor. Hon har också deltagit samt instruerat vid ett flertal läger både i Sverige och utomlands.

För att läsa mer om oss gå till länken Sempai eller Sensei.