Training for Life

Slå din chef! Nu kan du äntligen få ge tillbaka för alla sena kvällar och helger chefen beordrat dig att jobba över! Det är dags att ta revansch på ”mattan”. Ta med dig din chef och dina medarbetare på ett riktigt karatepass. Eller har Ni tröttnat på att leta efter nya utmaningar. Då har vi det Ni söker.

Training for Life erbjuder företag ett roligt och annorlunda inslag på kick-offer och konferenser. Genom att göra något kul ihop som inte nödvändigtvis har med själva arbetet att göra, stärks bandet i gruppen och samarbetsförmågan blir ofta bättre. Hur genomför vi detta; individuell karateträning i grupp, mental träning, teambuilding och självförsvar. Resultat; inre balans, egen tid, kroppskontroll, känsla för detaljer och harmoni och välbefinnande både för individen och för teamet.

Training for Life -företaget med en stor dos skoj, en gnutta självinsikt och en lagom dos allvar.

Har ni ingen lokal? Inga problem, vi löser det. Inga snygga träningskläder? Ta det lugnt, vi kan beställa karatedräkter till Er med företagets egen logga tryckt på.

Theresa och Veronica är licensierade instruktörer med över trettio års erfarenhet och kunskap inom branschen. Vi erbjuder företag individuell karateträning i grupp, mental träning, teambuilding och självförsvar. Vi kommer ut till Ert företag eller följer med Er på konferensen eller kick-offen och har träningsaktiviteter med Er.